Åland eilanden

Ga je op reis naar de Åland eilanden? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten op de Åland eilanden.

Deze informatie is voor reizigers die in Nederland wonen. Ik woon in een ander land.
  • Je hebt geen reisstekker nodig op de Åland eilanden, als je in Nederland woont.

Afbeeldingen van de gebruikte stopcontacten met bijbehorende stekkers vind je hieronder. En we geven meer informatie over de netspanning en frequentie.

Elektriciteit op de Åland eilanden

Op de Åland eilanden worden de stopcontacten van type C en F gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz.

Welke stekkers en stopcontacten op de Åland eilanden?

Op de Åland eilanden worden stopcontacten van type C en F gebruikt. Bekijk de volgende afbeeldingen. Als je in Nederland woont heb je geen reisstekker nodig op de Åland eilanden. Jouw stekkers passen.

Reisstekker kopen

Wij verkopen zelf geen reisstekkers. Kijk eens bij BOL. Je hebt al een reisstekker vanaf € 5. Bij BOL vind je meer artikelen die je nodig hebt op reis.

Op de kaart zie je het gebruik van de verschillende stekkers en stopcontacten in de wereld.

Spread of Power Plugs and Sockets around the world

Welke netspanning en frequentie op de Åland eilanden?

Op de Åland eilanden geldt een netspanning van 230 V en de frequentie is 50 Hz. Je kunt jouw elektrische apparaten gebruiken op de Åland eilanden, want de netspanning (230 V) is hetzelfde als in Nederland.

Om zeker te zijn controleer je het etiket op het apparaat. Sommige apparaten hebben nooit een omvormer nodig. Als er staat ' INPUT: 100-240V, 50/60 Hz' kan het worden gebruikt in alle landen van de wereld. Dit geldt meestal voor opladers van tablets/laptops, fotocamera's, mobiele telefoons, tandenborstels, etc.

Reisstekkers van Bol.com

Wil je informatie toevoegen aan deze pagina? Geef dan een reactie. Lees onze disclaimer.

Waar ga je heen?