Réunion

Ga je op reis naar Réunion? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Réunion.

Deze informatie is voor reizigers die in Nederland wonen. Ik woon in een ander land.
  • Je hebt geen reisstekker nodig in Réunion, als je in Nederland woont.

Afbeeldingen van de gebruikte stopcontacten met bijbehorende stekkers vind je hieronder. En we geven meer informatie over de netspanning en frequentie.

Elektriciteit in Réunion

In Réunion worden de stopcontacten van type E gebruikt. De netspanning is 220 V en de frequentie is 50 Hz.

Welke stekkers en stopcontacten in Réunion?

In Réunion worden stopcontacten van type E gebruikt. Bekijk de volgende afbeeldingen. Als je in Nederland woont heb je geen reisstekker nodig in Réunion. Jouw stekkers passen. Controleer of jouw apparaten met stekker F een extra pingat hebben voor gebruik in stopcontact E.

Reisstekker kopen

Wij verkopen zelf geen reisstekkers. Kijk eens bij BOL. Je hebt al een reisstekker vanaf € 5. Bij BOL vind je meer artikelen die je nodig hebt op reis.

Op de kaart zie je het gebruik van de verschillende stekkers en stopcontacten in de wereld.

Spread of Power Plugs and Sockets around the world

Welke netspanning en frequentie in Réunion?

In Réunion geldt een netspanning van 220 V en de frequentie is 50 Hz. Je kunt jouw elektrische apparaten gebruiken in Réunion, want de netspanning (220 V) is ongeveer hetzelfde als in Nederland (230 V). Fabrikanten houden rekening met deze kleine afwijkingen.

Om zeker te zijn controleer je het etiket op het apparaat. Sommige apparaten hebben nooit een omvormer nodig. Als er staat ' INPUT: 100-240V, 50/60 Hz' kan het worden gebruikt in alle landen van de wereld. Dit geldt meestal voor opladers van tablets/laptops, fotocamera's, mobiele telefoons, tandenborstels, etc.

Reisstekkers van Bol.com

Wil je informatie toevoegen aan deze pagina? Geef dan een reactie. Lees onze disclaimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ga je heen?