Saint-Pierre en Miquelon

Ga je op reis naar Saint-Pierre en Miquelon? Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Saint-Pierre en Miquelon.

Deze informatie is voor reizigers die in Nederland wonen. Ik woon in een ander land.
  • Je hebt geen reisstekker nodig in Saint-Pierre en Miquelon, als je in Nederland woont.

Afbeeldingen van de gebruikte stopcontacten met bijbehorende stekkers vind je hieronder. En we geven meer informatie over de netspanning en frequentie.

Elektriciteit in Saint-Pierre en Miquelon

In Saint-Pierre en Miquelon worden de stopcontacten van type E gebruikt. De netspanning is 230 V en de frequentie is 50 Hz.

Welke stekkers en stopcontacten in Saint-Pierre en Miquelon?

In Saint-Pierre en Miquelon worden stopcontacten van type E gebruikt. Bekijk de volgende afbeeldingen. Als je in Nederland woont heb je geen reisstekker nodig in Saint-Pierre en Miquelon. Jouw stekkers passen. Controleer of jouw apparaten met stekker F een extra pingat hebben voor gebruik in stopcontact E.

Reisstekker kopen

Wij verkopen zelf geen reisstekkers. Kijk eens bij BOL. Je hebt al een reisstekker vanaf € 5. Bij BOL vind je meer artikelen die je nodig hebt op reis.

Op de kaart zie je het gebruik van de verschillende stekkers en stopcontacten in de wereld.

Spread of Power Plugs and Sockets around the world

Welke netspanning en frequentie in Saint-Pierre en Miquelon?

In Saint-Pierre en Miquelon geldt een netspanning van 230 V en de frequentie is 50 Hz. Je kunt jouw elektrische apparaten gebruiken in Saint-Pierre en Miquelon, want de netspanning (230 V) is hetzelfde als in Nederland.

Om zeker te zijn controleer je het etiket op het apparaat. Sommige apparaten hebben nooit een omvormer nodig. Als er staat ' INPUT: 100-240V, 50/60 Hz' kan het worden gebruikt in alle landen van de wereld. Dit geldt meestal voor opladers van tablets/laptops, fotocamera's, mobiele telefoons, tandenborstels, etc.

Reisstekkers van Bol.com

Wil je informatie toevoegen aan deze pagina? Geef dan een reactie. Lees onze disclaimer.

Waar ga je heen?